Bosna i Hecegovina


Komentar u forumu dodati


Prilog
 


admin 19.03.2008 14:42:


www.bosniak.org
info@bosniak.org

Ovo je historijski trenutak u kojem sami odlucujemo o cemu i sa kakvim izrazom lica cemo pricati nasoj djeci o Bosni i Hercegovini

Postovani prijatelji Bosne i Hercegovine
Izuzetno nam je zadovoljstvo informisati vas o aktivnostima Kongresa Bosnjaka Sjeverne AmerikeON LINE PREDREGISTRACIJA ZA LOKALNE IZBORE U BIHKBSA poziva sve gradjane BiH u dijaspori, koji zele da dobiju listic o predregistraciji za lokalne izbore u BiH da na email adresu:
bhizbori2008@gmail.comOva email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

dostave sljedece podatke:

- ime i prezime svih punoljetnih osoba u porodici,

- adresu gdje trenutno zive,

- maticni broj

- adresu u BiH od prije rata

ROK JE DO 25. 03. 2008KBSA VAS MOLI DA OVU INFORMACIJU O PREDREGISTRACIJI ZA LOKALNE IZBORE U BIH OBJAVITE U VASIM LOKALNIM SREDSTVIMA INFORMISANJA I POSALJETE NA SVE SVOJE ADRESEU 54. specijalnom broju Glasa KBSA mozete procitati:

1. Bosnjacka dijaspora ima potencijalnu snagu da bitno promjeni prilike u Bosni i Hercegovini nakon lokalnih izbora

2. Sve sto trebate znati za registraciju i glasanje na lokalnim izborima u BiHVAZNO

KBSA vas poziva da pogledate spot na yutube povodom do sada najvece akcije sjevernoamericke bh dijaspora pod nazivom:”Kakva ce zora BiH svanuti ti odluci”: http://www.youtube.com/watch?v=hOd5bFUm1j8 Ako zelite Tv format spota (high quality) obratite se na email: info@bosniak.orgOva email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript . Sa zadovoljstvom cemo vam poslati besplatno Tv format spota.Sve informacije o registraciji za lokalne izbore u BiH ukljucujuci kako doci do CIPS licne karte i pasosa, obrasci za registraciju, rokovi za registraciju, prijedlozi KBSA Centralnoj izbornoj komisiji za izmjenu Izbornog zakona, otvoreno pismo KBSA politickim zvanicnicima u BiH u pogledu izmjena izbornog zakona i mnogo vise mozete vidjeti na: www.bosniak.org.


admin 04.03.2008 16:14:


Esselamu alejkum svim posjetiocima stranice www.dzamije.info.
Forum je otvoren pa bajrum.
Pozvani su svi registrovani posjetioci dobre namjere da svojim konstruktivnim prilozima doprinesu tome, da stranica bude što više interesantnija i informativnija.navigacija: početna > forum > Bosna i Hecegovina
registracija · prijava
0.0086 Sek